Ondernemerschap

Hilton Rotterdam verwelkomt Nieuwe Executive Chef

Hilton Rotterdam - Rotterdam

Hilton Rotterdam verwelkomt Paul Dingjan als de nieuwe Executive Chef in de keukenbrigade. In deze rol is Paul zowel verantwoordelijk voor de dagelijkse (culinaire) gang van zaken als voor restaurant Roots. ‘Fantastisch hoe Paul binnenkwam. Je voelt gelijk zijn enthousiasme en een klik tussen het bedieningspersoneel en de keukenbrigade. Ik kijk er erg naar uit om met Paul samen te werken,’ aldus Thomas Holland, Food & Beverage Manager van Hilton Rotterdam.

‘Het hotel brengt een natuurlijke sfeer met zich mee, hierdoor krijg ik gelijk energie om aan de slag te gaan. Elke nieuwe functie blijft spannend en uitdagend, maar ik heb enorm veel zin in. Eerste project is de herfstlancering van restaurant Roots. En hierbij gaan we echt weer back to the roots, welke producten groeien nou echt tijdens de herfstmaanden,’ zegt Dingjan. 

Bij Roots moet dineren een ervaring zijn voor alle zintuigen. Een beleving niet alleen in de smaak, maar ook voor de ogen, het gehoor en natuurlijk het reukvermogen. Roots Rotterdam ligt in het bruisende centrum van Rotterdam, met een open keuken, Chef's Table, restaurant, private dining en bar én is gunstig gelegen tegenover het Luxor theater aan de Kruiskade en langs de Coolsingel.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Meer nieuws