Ondernemerschap

Hilton Rotterdam wint award voor de beste vergaderlocatie

Hilton Rotterdam - Rotterdam

Hilton Rotterdam heeft de regioprijs en nationale zilveren prijs voor Beste Vergaderlocatie van 2021 in ontvangst genomen. Deze is toegekend op basis van de verkiezing van Meetingsplatform. Rogier Stolk, commercial director bij Hilton, voelt zich vereerd met deze prijs: ‘Een groot compliment gaat uit naar het team dat het afgelopen jaar hard heeft gewerkt om hoogstaande kwaliteit te leveren aan de gasten.’

Het toonaangevende horecabedrijf onderscheidt zich onder andere op het gebied van duurzaamheid. Ze organiseren bijvoorbeeld CO2-neutrale evenementen. Samen met hun partner Southpole berekenen ze vooraf hoeveel CO2, energie, water en afval bij een event wordt geproduceerd. Dat doen ze al bij meetings en vergaderingen vanaf 10 gasten. Die CO2-voetafdruk van zo’n meeting compenseren ze door te investeren in een project dat helpt om hun ‘Travel with Purpose’ doelstelling voor 2030 te halen. De ene keer gaat het om (her-) planten van bossen en de andere keer om het opwekken van schone energie. Niet voor niets dat Hilton tot wereldleider is gekroond door de Dow Jones Sustainability Indices.

Hilton Rotterdam heeft ook veel keuze in lekkernijen. JAQ Restaurant is hun trendy restaurant met een menu geïnspireerd door de aroma’s en sferen van verschillende continenten. Joelia by Mario Ridder is het michelinsterrestaurant met een Frans georiënteerde keuken. En TIWYA is hun cocktailbar en club waar je het winnen van een award of iets anders uitstekend kunt vieren.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Meer nieuws