Ondernemerschap

Hilton Rotterdam wint prestigieuze award

Hilton Rotterdam - Rotterdam

Hilton Rotterdam heeft de prestigieuze “Stylish Luxury Hotel of The Year 2017-award” gewonnen. Het Rotterdamse hotel is onderscheiden met de prijs door de Luxury Travel Guide in de categorie ‘Nederland’. De award werd toegekend vanwege de mix van klassieke elegantie en stijlvolle moderniteit in het interieur. Daarnaast stralen de 254 kamers en suites in het Hilton hotel een tijdloze inrichting, authentieke Nederlandse sfeer en huiselijke warmte uit.

De Luxury Travel Awards worden jaarlijks toegekend. De Luxury Travel Guide erkent topkwaliteit in alle sectoren van de reis- en toeristische industrie. Het team van deskundigen reist de wereld over om zo de allerbeste hotels, luchtvaartmaatschappijen en touroperators te identificeren. De awards worden dit jaar op maandag 6 november uitgereikt in Londen tijdens de Global Awards ceremonie. Voor meer informatie: www.ltgawards.com. 

'We zijn erg trots dat we deze internationale prijs hebben mogen ontvangen. Het is een enorme erkenning!', aldus Karin van den Berg, General Manager Hilton Rotterdam. Hilton Rotterdam ligt in het hart van het bruisende centrum van de stad. Gelegen op loopafstand van het centraal station. 

 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Meer nieuws