Ondernemerschap

Housing and Yachting: op luxe jacht met betrouwbare partij

Housing & Yachting - Rotterdam

Het is extreem veel uitzoekwerk om in de Méditerranée of in The Caribbean een riante villa of luxe privéjacht te vinden die bij jou past en waarbij geen addertjes onder het gras schuilen. Aan Housing and Yachting, onze nieuwe Friend, kun je die zoektocht met een gerust hart overlaten.

Makelaar of bemiddelaar, het is Michel Velthuizen om het even hoe je hem noemt. Het gaat ook niet om hem, het gaat om degene die op zoek is naar een riante villa of luxe jacht gelegen in de landen rond de Middellandse Zee, in Dubai of op Bonaire en geen tijd of niet de juiste connecties heeft om het kaf van het koren te scheiden. Er lopen immers nogal wat piraten en fladderaars rond in het Zuid-Europese vastgoed en de dito botenbusiness.

Michel Velthuizen kent als eigenaar van Housing and Yachting zijn pappenheimers. Hij beschikt over de juiste connecties ter plekke, hij werkt louter samen met bonafide partijen. Checkt net zolang totdat hij zeker weet dat juridisch alles is dichtgetimmerd, dat elk Spaans, Grieks of Italiaans woord in een contract correct is vertaald, en zijn klant dus niet bedrogen uitkomt.

Housing and Yachting brengt als onafhankelijk bureau vraag en aanbod bij elkaar. Wie een villa of privéjacht zoekt in de Méditerranée of in The Caribbean in het luxe segment, zowel huur dan wel charter als koop, is bij Michel Velthuizen verzekerd van een match. ‘Leg je wensen bij mij neer en ik kom bij je terug met jouw droomhuis of die jacht die jij in gedachten hebt. Ontzorgen is mijn doelstelling.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Housing & Yachting

We talk luxury worldwide

Meer nieuws