Ondernemerschap

In Rotterdam is er maar één!

Thon Hotel Rotterdam City Centre - Rotterdam

De hotelgroep Thon Hotels beschikt over meer dan 90 hotels in Noorwegen, Zweden, Denemarken en Brussel. En één hotel in Nederland. In Rotterdam. Een bijzondere plek met een rijke (hotel)historie. Toen Olav Thon in 1989 Rainbow Hotels oprichtte, wilde hij centraal gelegen hotels met vriendelijke prijzen openen. Dat lukte hem uitstekend. In 2005 werd de keten omgedoopt tot Thon Hotels.

Gelegen aan de Maas in het mooie Scheepvaartkwartier, staat Thon Hotel Rotterdam City Centre. Dit jaar onderging het hotel een indrukwekkende renovatie. General manager en bekende in de Rotterdamse hotellerie Eric Slabbekoorn vertelt: “We hebben alles aangepakt en het hotel van alle moderne comfort voorzien. De kamers, de vergaderruimten, de entree, de brasserie, we zijn klaar voor de toekomst. En dat gaan we binnenkort natuurlijk vieren met een feestelijke heropening. Om dit alles te realiseren worden mijn team en ik vanuit Brussel ondersteund met onder andere de komst van Aidan van Ginderdeuren, maar verder opereren we volledig zelfstandig.”

De charmante Belgisch-Ierse sales professional is inmiddels al behoorlijk gesetteld in Rotterdam. “Ik houd van Rotterdam en de mentaliteit van de bewoners,” aldus Aidan. “Ik ben hier twee dagen in de week om samen met Eric de feestelijke heropening voor te bereiden en de nieuwe mogelijkheden voor zowel zakelijk publiek als gasten die een weekendje weg zijn of een congres bezoeken onder de aandacht te brengen. Vooral ook onze brasserie en vergaderzalen zijn het meer dan waard om aan zakelijk Rotterdam te presenteren. Via Friends in Business houden we je graag op de hoogte van de mogelijkheden in ons hotel. Wordt vervolgd!”

Dit artikel wordt u aangeboden door

Thon Hotel Rotterdam City Centre

Thon Hotel Rotterdam City Centre synoniem voor uitstekende service en modern comfort. Het in 2024 volledig nieuw aangeklede hotel vormt hiermee een fijne uitvalsbasis voor zowel zakelijke reizigers als (dag)toeristen.

Meer nieuws