Ondernemerschap

Industrial Physics Inks & Coatings danst mee met Jerusalema Challenge

Industrial Physics - Capelle aan den IJssel

Industrial Physics Inks & Coatings heeft deelgenomen aan de Jerusalema Challenge. Achttien medewerkers van het in Capelle aan den IJssel gevestigde bedrijf dansten op de klanken van het populaire liedje.

Het Afrikaanse gospelnummer Jerusalema is een wereldwijde hype geworden. Overal – met name in de zorg – wordt gedanst op deze hit om corona even te vergeten.

Ook Industrial Physics Inks & Coatings heeft dus meegedaan. Zie onderstaande LinkedIn-post van marketingmanager Simone Canter voor de video.

Zij staat, samen met haar collega’s Remco Wever en Nico Frankhuizen, ook in het nieuwe magazine van Friends in Business. Dat nummer is vorige maand verschenen.

Lees ook: De coating die de lading dekt

Dit artikel wordt u aangeboden door

Industrial Physics

Industrial Physics, een leider in testapparatuur voor pakket- en productintegriteit, wordt door miljoenen klanten wereldwijd vertrouwd om ervoor te zorgen dat producten voldoen aan strenge kwaliteits-, veiligheids- en regelgevingsvereisten. Onze merkenfamilie bedient klanten in vijf segmenten: dranken en conserven, flexibele verpakkingen, inkten en coatings, materiaaltesten en productintegriteit.

Meer nieuws