Ondernemerschap

Industrial Physics presenteert nieuwe Eagle Vision Systems Code Reader

Industrial Physics - Capelle aan den IJssel

Een team van Industrial Physics was afgelopen week in Berlijn om contact te leggen met klanten en distributeurs en te laten zien hoe hun producten werken.

Product Manager Frank van Nederveen presenteerde onder andere de nieuwe Eagle Visions Systems Code Reader, waarmee de juistheid van een code op verschillende verpakkingen, waaronder drankblikjes en PET-flessen, kan worden gecontroleerd.

Zijn collega Simone Canter was enkele weken geleden aanwezig bij een businesslunch van Friends in Business. Zij vertelde dat er in het afgelopen jaar veel is veranderd bij Industrial Physics. ‘We zijn totaal overgenomen door een Amerikaans investeringsbedrijf en vertegenwoordigen nu veertien merken wereldwijd.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Industrial Physics

Industrial Physics, een leider in testapparatuur voor pakket- en productintegriteit, wordt door miljoenen klanten wereldwijd vertrouwd om ervoor te zorgen dat producten voldoen aan strenge kwaliteits-, veiligheids- en regelgevingsvereisten. Onze merkenfamilie bedient klanten in vijf segmenten: dranken en conserven, flexibele verpakkingen, inkten en coatings, materiaaltesten en productintegriteit.

Meer nieuws