Ondernemerschap

Inprevo ook in Amsterdam klaar voor nieuwe start

Inprevo - Rotterdam

Na de verhuizing van het oefencentrum van Inprevo vorig jaar van Utrecht naar Houten, maakt het bedrijf zich ook in Amsterdam op voor een nieuwe start. De nieuwe locatie (adres: Limmerick 5) wordt begin maart geopend

Het nieuwe centrum bestaat uit een kantoorgedeelte, leslokaal en een bedrijfshal. Op de begane grond wordt een ontvangstgedeelte gecreëerd voor de BHV- en EHBO-cursisten. Het nieuwe pand wordt betrokken door drie bedrijven vanuit The Safety Network waar Inprevo partner van is; S2N, TSA Safety Services en Inprevo. 

TSA en S2N zochten een uitvalsbasis om nieuwe en bestaande klanten vanuit de regio Groot Amsterdam te kunnen bedienen. Het is een mooie krachtenbundeling vanuit The Safety Network, waarbij ook Inprevo haar trainingsactiviteiten kan blijven aanbieden vanuit Amsterdam.
 
Over Inprevo: 
Inprevo richt zich op de preventie van calamiteiten en helpt organisaties bij het creëren van brandveiligheid. Zij ondersteunen organisaties bij het in kaart brengen van hun risico’s en het voldoen aan wet- en regelgeving. Vanuit het veiligheidsconcept ‘Doordacht Veilig’ helpen zij bij het bepalen van uw veiligheidsvisie en -beleid. Bedrijfsrisico’s worden in kaart gebracht en voorzien van heldere en praktische verbeterpunten. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Inprevo

Inprevo richt zich op de preventie van calamiteiten en helpt organisaties bij het creëren van brandveiligheid.

Meer nieuws