Ondernemerschap

Inprevo op beurs Safety&Health@Work in Ahoy

Inprevo - Rotterdam

Inprevo staat donderdag met de partnerbedrijven van The Safety Network nog op de beurs Safety&Health@Work in Ahoy in Rotterdam. Het tweedaagse evenement startte woensdag al. Inprevo is te vinden op standnummer 282.

Safety&Health@Work is het belangrijkste onafhankelijke kennisplatform en de drukst bezochte netwerkbijeenkomst voor professionals voor wie veilig en gezond werken op nummer 1 staat. De vakbeurs en het gelijktijdig georganiseerde congres bieden de ruim 4.000 bezoekers niet alleen de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van veilig en gezond werken, maar zijn een onmisbare schakel in het delen van kennis en het beïnvloeden van gedrag. De 100 exposanten tonen twee dagen lang de nieuwste producten, diensten, trainingen en certificeringen die bijdragen aan de veiligheid van de werkomgeving.

Safety&Health@Work richt zich in het bijzonder op de high-risk-sectoren waar veiligheid en gezondheid een constante uitdaging zijn: industrie, haven, bouw en logistiek.

Inprevo staat voor integrale preventie voor organisaties. Inprevo is in 2018 ontstaan uit de bedrijven Falck Prevention en TSA Safety Products. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Inprevo

Inprevo richt zich op de preventie van calamiteiten en helpt organisaties bij het creëren van brandveiligheid.

Meer nieuws