Ondernemerschap

Inprevo verhuist half mei naar Houten

Inprevo - Rotterdam

Inprevo verruilt het oefencentrum in Utrecht aan de Spoordijk half mei voor een nieuwe locatie in Houten. Het oefencentrum zal dienen als een Safety Experience Centre. Dit is een innovatief nieuw centrum waar cursisten praktijkgericht worden getraind.

Voorbeelden van ruimtes die worden gecreëerd zijn een laboratorium (waar verschillende testen gedaan worden), een EHBO-theater waar cursisten filmpjes te zien krijgen en een e-learning ruimte.

Het Safety Experience Centre zal verschillen met het huidige oefencentrum in Utrecht. In Utrecht wordt het praktijkgedeelte van de cursus uitgevoerd op het buitenterrein; op de nieuwe locatie in Houten zal dit voornamelijk binnen in het bedrijfspand plaatsvinden. Daarnaast heeft Inprevo ervoor gekozen minder leslokalen te creëren, met als reden dat de trainingsvorm verschuift naar praktijkgericht. Er zullen daarom meer praktijkgedeeltes worden gebouwd waarin de cursisten kunnen oefenen.

Door de samenvoeging van de bedrijven Falck Prevention en TSA Safety Products in oktober 2016 is besloten om over te gaan naar een nieuw bedrijfspand. De bedrijven zijn op zoek gegaan naar een pand dat bij het nieuwe bedrijf past. Het gebouw in Houten voldeed aan de wensen. Op dit moment wordt de bedrijfsruimte in Houten gerenoveerd en gemoderniseerd.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Inprevo

Inprevo richt zich op de preventie van calamiteiten en helpt organisaties bij het creëren van brandveiligheid.

Meer nieuws