Ondernemerschap

Inspirerende bijeenkomst Ormer ICT tijdens ABN AMRO World Tennis Tournament

Ormer ICT - Schiedam

Ormer ICT organiseerde deze week in samenwerking met Rotterdam Ahoy tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament een Ronde Tafel bijeenkomst. De dag stond in het teken van kennismaken en elkaar inspireren.

Ormer ICT kreeg een rondleiding en een kijkje achter de schermen bij Hawk-Eye, het ICT-systeem dat registreert of een bal wel of niet over de lijn is. Tennissers kunnen tijdens een partij meerdere keren gebruik maken van dat systeem bij twijfel of een bal wel echt uit of in is. 

Richard Krajicek, toernooidirecteur van het ABN AMRO World Tennis Tournament, kwam ook nog langs om te praten over de 47-ste editie in Ahoy. Ook genoot het gezelschap nog van toptennis in Rotterdam Ahoy. 
 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws