Ondernemerschap

Isabelle Schrage (Dutchtainer): ‘Natuurlijk was het spannend om een andere weg in te slaan’

Dutchtainer - Barendrecht

In het komende magazine van Friends in Business een verhaal met de 26-jarige Isabelle Schrage. Zij krijgt het volste vertrouwen om het succes van Dutchtainer, gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van containermodificaties, uit te bouwen. ‘Ik krijg de vrijheid om de dingen te doen op een manier waarvan ik denk dat het goed is voor Dutchtainer’, vertelt Schrage.

‘Het voelt echt alsof Dutchtainer mijn eigen toko is. Dat past bij mij. Ik zou het minder fijn vinden als er continu op mijn vingers gekeken zou worden.’ 

Nieuwe koers  

‘Onder mijn leiding is Dutchtainer een andere weg ingeslagen. Waar we ons voorheen ook richtten op particulieren – onder meer met containerzwembaden en tuinhuisjes – wil ik me volledig focussen op de B2B-markt. Die beslissing baseerde ik op de aanvragen die we binnenkregen, op wat ik in mijn omgeving zag en op een marktanalyse. Natuurlijk was het spannend om een andere weg in te slaan. Soms denk ik: kan ik dit wel? Gaat het me wel lukken? Dat zijn gezonde, menselijke gedachten. Als ik dan weer bedenk dat ik het volste vertrouwen heb gekregen om het succes van Dutchtainer uit te bouwen, dan ga ik er vol voor. Weloverwogen, dat wel, maar ik gá gewoon.’ 

Het hele verhaal met Isabelle Schrage staat in het nieuwe magazine van Friends in Business. Die editie presenteren wij op maandag 22 mei in The Oyster Club.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Dutchtainer

Dutchtainer is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de verhuur- en verkoop van verscheidene type containers. Alle varianten zijn zowel gebruikt als nieuw te leveren. Daarnaast bieden wij maatwerk in de vorm van container modificaties.

Meer nieuws