Ondernemerschap

ISDN stopt dit jaar, Axoft helpt bedrijven verder

Axoft IT & Telecom - Rotterdam

KPN maakte in 2017 bekend per 1 september 2019 te stoppen met ISDN. Het aantal klanten dat nog gebruikt maakt van ISDN wordt kleiner, maar toch hebben niet alle bedrijven de overstap gemaakt. Axoft IT & Telecom helpt graag om die overstap vlekkeloos te laten verlopen.

De meeste overstappers zijn voordeliger uit met KPN EEN MKB of KPN KleinZakelijk. Enkel de abonnementen moeten worden betaald. Onderhoud en investeringen in de telefooncentrale zijn verleden tijd, net als energiekosten voor de telefooncentrale. De telefooncentrale zit namelijk niet meer in de meterkast, maar in de Cloud.

Axoft zorgt met de nieuwste security updates voor bescherming tegen online dreigingen. ISDN houdt op 1 september echt op en Axoft wil alle klanten overzetten, zodat de bereikbaarheid niet in gevaar komt. 

Contact opnemen met Axoft kan hier

 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Axoft IT & Telecom

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten.Bezoek onze website www.axoft.nl voor meer informatie of bel ons. We zijn bereikbaar op het nummer 088-2210800.

Meer nieuws