Ondernemerschap

Jaco Menne (Schouten Zekerheid): ‘500 kilometer fietsen in 24 uur voor HomeRide’

Schouten Zekerheid - Capelle aan den IJssel

Onlangs liep Jaco Menne nog de kwartmarathon in Rotterdam. Misschien loopt hij volgend jaar zelfs wel de hele, zo liet hij pas geleden doorschemeren tijdens een businesslunch in restaurant JAQ in Hilton Rotterdam. Maar voorlopig heeft de adviseur beroepsaansprakelijkheid & risicomanagement van Schouten Zekerheid de hardloopschoenen verruild voor de fiets.

‘Met zo’n tien collega’s van Schouten doen we dit jaar mee aan de HomeRide,’ vertelt Menne. ‘We fietsen op 25 en 26 juni in 24 uur in totaal 500 kilometer dwars door Nederland. Dat doen we in estafettevorm. Het mooie is dat zowel de start als finish in Rotterdam zijn. Onze inspanningen leveren we voor het goede doel. Wij rijden voor het Ronald McDonald huis in Rotterdam. Ik kan wel wat hebben, maar voor 200 kilometer fietsen moet hard getraind worden.’

Afwisseling

Menne werkt inmiddels drie jaar bij Schouten Zekerheid. ‘Ik hou van de afwisseling. Elke keer ben je weer op zoek naar een andere oplossing voor een ondernemer. Uitvinden waar onze toegevoegde waarde zit voor een bedrijf, dat vind ik leuk.’

Meer weten over de sportieve ambities van Jaco Menne en de sfeer binnen Schouten Zekerheid? Bekijk het volledige interview hieronder:

Dit artikel wordt u aangeboden door

Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen en branche- en beroepsorganisaties. Klanten ervaren onze werkwijze als onderscheidend door deskundigheid, onafhankelijkheid en daadkracht. Binnen de organisatie is jarenlange kennis en ervaring aanwezig op het gebied van verzekerbare risico’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand, aan- en verbouw en debiteuren.

Meer nieuws