Ondernemerschap

Jansen: ‘De kracht van elk event zit in het persoonlijke contact’

EMboost - H.I. Ambacht

Op woensdag 24 januari wordt in Kantine Walhalla op Katendrecht het volgende magazine van Friends in Business gepresenteerd. In die editie ook een verhaal over EMboost, een eventmarketing- en relatiemarketingbureau uit Hendrik Ido Ambacht.

Redacteur Marco Hendriks sprak uitgebreid met Wim Jansen (directeur) en Diewertje Reekers (senior eventmarketing manager). ‘De kracht van elk event zit in het persoonlijke contact, mensen daadwerkelijk ontmoeten,’ zegt Jansen. 

Reekers: ‘Vroeger draaide een event vooral om de fun. Met alle respect… een Nederlandse artiest, bitterballetje, biertje, officieel momentje voor de directeur en dat was het. Maar de tijden zijn veranderd. Het gaat nu óók om de doelstelling.’

Oh, en heeft u ook zo’n heimwee naar 1988? Marco van Basten, Wim Kieft, Ruud Gullit, Ronald Koeman, Hans van Breukelen. De halve finale in het Volksparkstadion Hamburg, tegen gastland Duitsland. De finale van Van Basten tegen Sovjet-Unie. Het vingertje van Van Breukelen. Meer over EMboost en dat EK in het komende magazine van Friends in Business. 

Klik hier om een kijkje te nemen op de website van EMboost. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

EMboost

EMboost is een eventmarketing- en relatiemarketingbureau, gevestigd in Hendrik Ido Ambacht.

Meer nieuws