Ondernemerschap

Jansen (EMboost): ‘Als partner kunnen wij Rotterdam Topsport supporten’

Rotterdam Topsport - Rotterdam

EMboost en Rotterdam Topsport gaan sport verbinden met zaken. Deze week tekenden Wim Jansen (directeur EMboost), Fred van Duijvenbode en Hans den Oudendammer (Rotterdam Topsport) een samenwerkingsovereenkomst voorafgaand aan ‘Heimwee naar ‘88’, de theatervoorstelling in het Oude Luxor over het door Oranje gewonnen EK in dit jaar in Duitsland.

‘Wij houden ons al ruim 23 jaar bezig met de organisatie van events en (sport)reizen in binnen- en buitenland voor een diversiteit aan zakelijke relaties. Sport zit in ons bloed en Rotterdam in ons DNA. Als partner kunnen wij Rotterdam Topsport en haar partners supporten met onze kennis binnen eventmarketing en kunnen wij met ons gezamenlijk netwerk binnen sport en events elkaar versterken om samen tot grote successen te komen! Samen kunnen wij dat ene onvergetelijke moment creëren dat mensen nog lang zal bijblijven’, zegt Jansen trots. 
 
Den Oudendammer, directeur Rotterdam Topsport, is eveneens blij met deze nieuwe samenwerking. ‘Topsport ontroert, geeft inspiratie en brengt mensen bij elkaar. De voorstelling 'Heimwee naar ’88' in het Oude Luxor is het eerste evenement waarin wij samenwerken. Het team van EMboost en ons Team Marketing gaan de komende jaren voor onze businesspartners een aantal originele events met een stevige sportieve saus samenstellen. Topsport beleven aan de rand van het speelveld van toonaangevende topsportevenementen zorgt voor een optimale sportbeleving’, aldus Den Oudendammer.  

 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rotterdam Topsport

Goed georganiseerde evenementen en Rotterdamse topsportprestaties versterken het gevoel van trots van Rotterdammers op hun stad. Ze maken de stad aantrekkelijker voor bezoekers, bedrijven en nieuwe bewoners. Tijdens zulke sportevenementen gaan beelden van de stad en van ‘onze’ topsporters de wereld over. Ze zetten de stad letterlijk in de spotlights. Sportevenementen brengen bovendien grote aantallen Rotterdammers op de been en trekken een internationaal publiek naar de stad. De sport draagt zo bij aan de levendigheid en aan de economische winst.

Meer nieuws