Ondernemerschap

Jarig Schouten Zekerheid (66) trakteert op flinke korting op cursus ‘Pensioen in Praktijk’

Schouten Zekerheid - Capelle aan den IJssel

Een mooie actie van het jarige Schouten Zekerheid. Het in Capelle aan den IJssel gevestigde bedrijf bestaat 66 jaar en om dat te vieren trakteren zij op een korting van liefst 66 procent op de cursus ‘Pensioen in Praktijk’ op 27 september.

Geïnteresseerden kunnen zich met een kortingscode (SZ66) aanmelden. Deze cursus verbreedt uw kennis en inzicht in de actuele stand van zaken op het gebied van pensioenproblematiek, – regelingen en -ontwikkelingen. 

Na het volgen deze de cursus ‘Pensioen in Praktijk’ kunt u een actieve rol spelen bij de inrichting, ontwikkeling, effectuering of uitvoering van pensioenregelingen. U weet hoe u de pensioenen in uw bedrijf kunt managen en u kunt uw personeel voorzien van de juiste informatie over hun oudedagsvoorziening. 

De cursus van Schouten Zekerheid start op 27 september om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Klik hier voor meer informatie en inschrijving voor ‘Pensioen in Praktijk.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen en branche- en beroepsorganisaties. Klanten ervaren onze werkwijze als onderscheidend door deskundigheid, onafhankelijkheid en daadkracht. Binnen de organisatie is jarenlange kennis en ervaring aanwezig op het gebied van verzekerbare risico’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand, aan- en verbouw en debiteuren.

Meer nieuws