Ondernemerschap

Jean-René Meenhuis over hectisch jaar: ‘Van twee culturen één cultuur moeten maken’

Meenhuis en van der Kraan Uitvaartzorg BV - Rotterdam

Jean-René Meenhuis van Meenhuis & Van der Kraan Uitvaartzorg heeft een hectisch jaar achter de rug. ‘Met het samensmelten van twee bedrijven, op het gebied van uitvaartzorg en personeel. Van twee culturen moesten we één cultuur maken. Dat heeft even tijd nodig gehad’, vertelt hij.

Meenhuis Uitvaartzorg en Uitvaart Zorgcentrum Van der Kraan BV bundelden in juni vorig jaar de krachten. ‘En ondertussen was de druk op uitvaarten groot vanwege corona. Ik hoop dat we corona in 2022 achter ons kunnen laten. Dat we weer normaal verder kunnen’, aldus Meenhuis.

‘En zakelijk hebben wij de bouwstenen van de fusie inmiddels gelegd, en hoop ik dat er gebruik gemaakt gaat worden van onze opbaarfaciliteiten. In het afscheidshuis Maasstad zijn die 24 uurs kamers ingericht en operationeel, met een eigen identiteit en kleurstelling. Daar zijn we heel trots op.’

Lees ook: Jean-René Meenhuis trots: ‘Nieuwe opbaarkamers met een eigen identiteit’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Meenhuis en van der Kraan Uitvaartzorg BV

De uitvaartwensen van nabestaanden staan bij Meenhuis en van der Kraan Uitvaartzorg centraal. Een uitvaart biedt u immers de gelegenheid om voor de allerlaatste keer respectvol, persoonlijk en liefdevol afscheid te nemen van uw dierbare.

Meer nieuws