Ondernemerschap

Jean-Rene Meenhuis: ‘Vandaag de dag zijn uitvaartleiders 24/7 ter beschikking van de klant’

Meenhuis en van der Kraan Uitvaartzorg BV - Rotterdam

Jean-René Meenhuis staat in het komende magazine van Friends in Business. Na een fusie op 1 juni van dit jaar verzorgt Meenhuis & van der Kraan dik 900 uitvaarten per jaar, waarbij de vraag gerechtvaardigd is hóe men de persoonlijke benadering garandeert?

‘De wereld is veranderd, de consument is mondiger geworden. Kostte het regelen van een uitvaart vroeger drie uur werk, vandaag de dag zijn de uitvaartleiders 24/7 ter beschikking van de klant. Letterlijk! Dat móet. De bereikbaarheid en benaderbaarheid zijn cruciaal. De klant heeft een vraag of stuurt ’s nachts een appje. Wij proberen er zoveel mogelijk te zijn’, aldus Meenhuis.

Lees ook: Fusie Meenhuis Uitvaartzorg en Van der Kraan definitief: ‘Krachten helemaal bundelen op het gebied van uitvaartzorg’

Ook tijdens de coronatijd maakt Jean-René op creatieve manier gebruik van de flexibiliteit en inzetbaarheid, zo laat hij met gepaste trots weten: ‘Tijdens de eerste coronagolf werd de uitvaartbranche nog niet als cruciaal beroep gezien, maar het aantal uitvaarten was enorm. In onze locatie in Zwijndrecht regelden we voor drie medewerksters een aparte kantoorruimte waarin hun kinderen konden worden opgevangen voor online les en huiswerk. De ruimte was groot genoeg om de anderhalve meter te garanderen. Hun moeders konden ondertussen het werk doen. Zo doen wij dat bij ons.’

Lees ook: Meenhuis en van der Kraan Uitvaartzorg BV drie jaar langer verbonden aan Friends in Business

Het hele verhaal met Jean-René Meenhuis in het nieuwe magazine van Friends in Business. Die editie lanceren wij op 11 oktober tijdens de Rotterdam Business Party in The Boathouse Kralingen.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Meenhuis en van der Kraan Uitvaartzorg BV

De uitvaartwensen van nabestaanden staan bij Meenhuis en van der Kraan Uitvaartzorg centraal. Een uitvaart biedt u immers de gelegenheid om voor de allerlaatste keer respectvol, persoonlijk en liefdevol afscheid te nemen van uw dierbare.

Meer nieuws