Ondernemerschap

Jimmy Karaaslan: ‘Misura Incentives, een stijlvol cadeau voor collega’s, relaties of partners’

Misura Sartoria - Rotterdam

‘Medewerkers blijven uitdagen voor de beste prestaties is niet altijd even eenvoudig, vooral in deze uitdagende tijden waarbij het personeel zich extra moet inzetten voor het behalen van doelstellingen! In combinatie met een incentive-actie kunnen deze (sales) doelstellingen vaak sneller bereikt worden’, zegt Jimmy Karaaslan van Misura Sartoria.

Misura is in staat om de gehele incentive van begin tot einde te verzorgen, voor medewerkers of relaties. Man of vrouw. 'Wij zorgen voor een maatwerkbeleving met een vrijwel zeker stimulerende werking op de prestaties.'

Organisaties zoals T-Mobile, Peugeot Nederland, Masters in Finance en Computer Lease Nederland B.V. maakten onlangs wederom gebruik van een Misura Incentive.

Benieuwd wat Misura Sartoria voor uw organisatie kan betekenen? 'Wij vertellen er graag meer over in een persoonlijk gesprek', aldus Karaaslan. 'Dat kan op kantoor, in één van onze ateliers of telefonisch.'

Lees ook: Jimmy Karaaslan (Misura Sartoria): 'Personaliseer pochetmask met logo van onderneming'

Dit artikel wordt u aangeboden door

Misura Sartoria

Misura creëert, voor zowel man als vrouw, tot in detail uitgewerkte maatkleding, die past bij uw persoonlijkheid. Ons authentiek vakmanschap herkent u direct in onze materialen, werkwijze en advies. Misura laat u graag zien wat maatkleding voor u persoonlijk kan betekenen.Wat u wilt uitstralen is ons startpunt. Het resultaat: uw persoonlijke stijl subtiel verwerkt in een maatpak, dat zich laat kenmerken door ambacht, detail en puurheid van de gebruikte materialen.U wordt wie u al bent - als mens, als ondernemer, als zakenrelatie - maar dan in het perfect passende pak.

Ga naar de website

Meer nieuws