Ondernemerschap

Jimmy Karaaslan: ‘Misura Sartoria presenteert vernieuwde zomercollectie’

Misura Sartoria - Rotterdam

‘Het is nu tijd voor een zomerse verandering’, zegt Jimmy Karaaslan. Misura Sartoria presenteert de vernieuwde heren -en damescollectie.

‘De Misura Donna Summer Collection is nog nooit zo mooi, kleurrijk en divers geweest. De Italiaanse weverijen hebben kosten noch moeite gespaard om de allermooiste stoffen samen te stellen en daarom brengt Misura de Italiaanse Donna Style, dames in maatpakken, met veel enthousiasme naar Nederland’, aldus de Rotterdammer.

Ook voor de heren is de zomercollectie vernieuwd met onder andere lichte grijze tinten. Dé trend voor deze zomer. Zoals stof van Vitale Barberis Canonico voor een maatjasje, vervaardigd met een cotton mix. Perfect te combineren met bijvoorbeeld een linnen t-shirt en een witte jogger.’

Naar de website van Misura Sartoria.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Misura Sartoria

Misura creëert, voor zowel man als vrouw, tot in detail uitgewerkte maatkleding, die past bij uw persoonlijkheid. Ons authentiek vakmanschap herkent u direct in onze materialen, werkwijze en advies. Misura laat u graag zien wat maatkleding voor u persoonlijk kan betekenen.Wat u wilt uitstralen is ons startpunt. Het resultaat: uw persoonlijke stijl subtiel verwerkt in een maatpak, dat zich laat kenmerken door ambacht, detail en puurheid van de gebruikte materialen.U wordt wie u al bent - als mens, als ondernemer, als zakenrelatie - maar dan in het perfect passende pak.

Ga naar de website

Meer nieuws