Ondernemerschap

Joris Arts genomineerd voor Beste Procesadvocaat van Nederland

BASE Advocaten - Rotterdam

Joris Arts van BASE Advocaten is één van de tien genomineerden voor de titel Beste Procesadvocaat van Nederland. ‘Daar zijn we vanzelfsprekend trots op, want bij BASE beoefenen we al ruim tien jaar de procespraktijk op het allerhoogste niveau.’

De Vereniging voor Incasso- en Procesadvocaten (VIA) viert dit jaar haar 25-jarig jubileum en organiseert voor de eerste maal de verkiezing van de Beste Procesadvocaat en de Meest Talentvolle Procesadvocaat van Nederland. Tot en met 2 november kan er gestemd worden. 

De winnaars worden tijdens het VIA Lustrumcongres "The Art of Future Litigation" in De Hermitage in Amsterdam bekendgemaakt.

Dit artikel wordt u aangeboden door

BASE Advocaten

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Meer nieuws