Ondernemerschap

Joris Arts van BASE Advocaten spreker op openingscongres Meesterweek

BASE Advocaten - Rotterdam

Joris Arts van BASE Advocaten is op vrijdag 14 februari één van de sprekers tijdens het openingscongres van de 30ste Meesterweek. Het thema van dit jaar is ‘Limitless, de wereld aan je voeten’. Ook voormalig minister-president Jan-Peter Balkenende en misdaadverslaggever John van den Heuvel komen aan het woord in Hotel New York in Rotterdam.

Arts is sinds 2008 als partner verbonden aan BASE Advocaten, maar startte in 1999 als advocaat. Hij is een ervaren litigator, gespecialiseerd in aansprakelijkheden en commerciële contracten. Arts treedt veelvuldig op in (internationale) procedures en adviseert ondernemingen over contractuele aangelegenheden en aansprakelijkheden.

Op 14 februari gaat de Meesterweek van start in Hotel New York. Net zoals de Holland Amerika Lijn de verbinding vormde tussen Rotterdam en Amerika, vormt de Meesterweek de verbinding tussen studenten en kantoren.

Het evenement duurt tot en met 28 februari, met op 27 februari de iconische Recruitmentdag. Klik hier voor meer informatie over de Meesterweek. 

Foto: BASE Advocaten

Dit artikel wordt u aangeboden door

BASE Advocaten

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Meer nieuws