Ondernemerschap

Jubileumeditie SportFilmFestival Rotterdam start 10 april

Rotterdam Topsport - Rotterdam

Van woensdag 10 tot en met zondag 14 april 2019 staat Rotterdam weer in het teken van het SportFilmFestival. Tijdens de vijfde editie kun je vijf dagen lang genieten van de mooiste sportfilms en documentaires van internationaal niveau, talkshows met bekende gasten uit de film-, sport- en cultuurwereld, muziek, literatuur en een hapje en drankje.

Dit alles op de Kop van Zuid met LantarenVenster als centrale locatie en met de openingsavond op ss Rotterdam. Een uniek festival, met speciale jubileumactiviteiten, waar je bij moet zijn. 

Het aanbod is met 33 sportfilms en documentaires groot, acht daarvan zijn wereldpremières, negen Nederlandse premières. 

Enkele documentaires: Kaiser: The Greatest Footballer Never To Play Football, John McEnroe: In The Realm Of Perfection, All The Wild Horses en Le Grand Bain

Klik hier voor het hele programma en tickets.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rotterdam Topsport

Goed georganiseerde evenementen en Rotterdamse topsportprestaties versterken het gevoel van trots van Rotterdammers op hun stad. Ze maken de stad aantrekkelijker voor bezoekers, bedrijven en nieuwe bewoners. Tijdens zulke sportevenementen gaan beelden van de stad en van ‘onze’ topsporters de wereld over. Ze zetten de stad letterlijk in de spotlights. Sportevenementen brengen bovendien grote aantallen Rotterdammers op de been en trekken een internationaal publiek naar de stad. De sport draagt zo bij aan de levendigheid en aan de economische winst.

Meer nieuws