Ondernemerschap

Kantoorruimte te huur met ‘fantastische ligging’ aan het Eendrachtsplein

Ally Property - Rotterdam

Ally Property heeft een prachtig kantoorpand te huur. De vastgoedbeheerder biedt ondernemers een inspirerende werklocatie op een centrale plek in Rotterdam: aan het Eendrachtsplein.

Het kantoorpand van 213 vierkante meter bevindt zich op de tweede en derde verdieping, boven de Coffee Company op de hoek van het Eendrachtsplein en de Oude Binnenweg. ‘Het pand is uitgerust met grote ramen die overvloedig daglicht binnenlaten, waardoor er een aangename en productieve werkomgeving ontstaat. Het interieur en de eigentijdse afwerking geven een frisse uitstraling aan de ruimte, wat bijdraagt aan een positieve werksfeer’, vertelt Lisa Henderson, Asset Manager BOG bij Ally Property.

Midden in het centrum

‘De ligging van het kantoor is werkelijk fantastisch’, vervolgt Lisa. ‘Gelegen aan het Eendrachtsplein, bevindt de gelukkige huurder zich straks te midden van een scala aan trendy restaurants, cafés en winkels. De levendige omgeving biedt volop mogelijkheden voor ontspanning en netwerken. Bovendien is de bereikbaarheid uitstekend, met onder meer een metrostation voor de deur.’

Geïnteresseerd in meer informatie? Ga naar de website van Ally Property.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ally Property

Ally Property is een ondernemende vastgoedbeheerder in de regio Rotterdam. Wij richten ons op de verhuur en het onderhoud van de woningen, bedrijfspanden, kantoren en winkels in ons beheer. Wij zijn betrokken bij het vastgoed en haar huurders. Wij hebben een Rotterdamse hands-on mentaliteit die diep in ons DNA geworteld zit: eerlijkheid, adequaat, daadkrachtig en ruime kennis van zaken zijn eigenschappen die onze werkwijze kenmerken.

Meer nieuws