Ondernemerschap

Kijkje achter de schermen bij Industrial Physics

Industrial Physics - Capelle aan den IJssel

Beelden zeggen vaak zoveel meer dan woorden. Met een digitale tour door haar bedrijfspand aan de Molenbaan in Capelle aan den IJssel geeft Industrial Physics Inc. een interessant kijkje achter de schermen.

In de nieuwe bedrijfsvideo van Industrial Physics word je meegenomen langs alle afdelingen: van de receptie tot de conference room, van de training room tot de corrosion cabinets. In vogelvlucht zie je hoe innovatieve test- en meetapparatuur voor de inkt- en coatingindustrie wordt ontwikkeld en geproduceerd. Meten is immers weten.

Lees ook: Industrial Physics langer verbonden aan Friends in Business

Industrial Physics beschikt over gespecialiseerde testkamers die natuurlijke weersomstandigheden simuleren zodat dit bedrijf in staat is heel nauwkeurig te analyseren hoe producten en verpakkingen de tand des tijds kunnen doorstaan. De technologieën van Industrial Physics worden veelal ingezet bij bruggen, auto’s, schepen, dranken en conserven. Kennis, focus en teamwork, dat is de kracht van Industrial Physics, zo blijkt uit deze pakkende registratie.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Industrial Physics

Industrial Physics, een leider in testapparatuur voor pakket- en productintegriteit, wordt door miljoenen klanten wereldwijd vertrouwd om ervoor te zorgen dat producten voldoen aan strenge kwaliteits-, veiligheids- en regelgevingsvereisten. Onze merkenfamilie bedient klanten in vijf segmenten: dranken en conserven, flexibele verpakkingen, inkten en coatings, materiaaltesten en productintegriteit.

Meer nieuws