Ondernemerschap

Kijktip: Topsport Talk met Peter Blangé, Jeroen Hertzberger, Marhinde Verkerk, Manon Crijns en Sven de Langen

Rotterdam Topsport - Rotterdam

Rotterdam Topsport-directeur Peter Blangé gaat donderdag in Topsport Talk met Jan Dirk Stouten in gesprek over de gevolgen van het coronavirus voor de Rotterdamse (top)sportsector. Om 09.30 uur is Topsport Talk te zien op de website van Rotterdam Topsport. 

In de uitzending skypen Blangé en Stouten ook onder meer met hockeyer Jeroen Hertzberger, judoka Marhinde Verkerk, Manon Crijns (KNGU) en wethouder Sven de Langen. 

Blangé stond in september van het vorig jaar op de cover van het magazine van Friends in Business. Wij volgden de oud-volleyballer destijds op weg naar de bladpresentatie in The Boathouse Kralingen:

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rotterdam Topsport

Goed georganiseerde evenementen en Rotterdamse topsportprestaties versterken het gevoel van trots van Rotterdammers op hun stad. Ze maken de stad aantrekkelijker voor bezoekers, bedrijven en nieuwe bewoners. Tijdens zulke sportevenementen gaan beelden van de stad en van ‘onze’ topsporters de wereld over. Ze zetten de stad letterlijk in de spotlights. Sportevenementen brengen bovendien grote aantallen Rotterdammers op de been en trekken een internationaal publiek naar de stad. De sport draagt zo bij aan de levendigheid en aan de economische winst.

Meer nieuws