Ondernemerschap

Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) kiest voor ticketingplatform Tymes4 van Ormer ICT

Ormer ICT - Schiedam

Tymes4 van Ormer ICT is de nieuwe ticketingpartner van de KBVB. Met de keuze voor Tymes4 gaat de KBVB voortaan voluit voor service en gebruiksgemak op het vlak van ticketing.

Goed nieuws voor de fans, want Tymes4 wil vooral de perfecte plek creëren voor alle supporters om hun tickets met slechts enkele clicks in huis te halen. Daarbij focust Tymes4 vooral op service en beleving voor de supporters van de Rode Duivels en de Red Flames. Buckaroo wordt de nieuwe betaalprovider, waardoor voortaan ook Apple Pay en PayPal als betaalmogelijkheden beschikbaar zijn. 

'Het feit dat nu ook de Koninklijke Belgische Voetbalbond kiest voor ons platform, sterkt ons in de overtuiging dat de focus van Tymes4 op de wereld van het betaald voetbal echt een meerwaarde heeft in vergelijking tot de bestaande ticketing-oplossingen', zegt Jan Willem Jongebreur, algemeen directeur van Ormer ICT. In Nederland maken veel voetbalclubs al gebruik van het ticketplatform Tymes4. Daar kwam deze zomer FC Groningen nog bij. 

Lees ook: FC Groningen kiest voor ticketingplatform Tymes4 van Ormer ICT

'De fans zijn onze belangrijkste klanten', zegt Manu Leroy, Marketing & Communicatiedirecteur van de KBVB. 'En die willen we zo efficiënt en zo goed mogelijk bedienen met de meest geavanceerde en gangbare communicatietools. Dit partnership is ook een belangrijke stap in onze digitale evolutie naar één digitaal platform.'

Foto: Jan Willem Jongebreur (algemeen directeur Ormer ICT)

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws