Ondernemerschap

Kooijman Autar Notarissen blijft verbonden aan Friends in Business

Kooijman Autar Notarissen - Rotterdam

Kooijman Autar Notarissen blijft verbonden aan Friends in Business. Het kantoor, gevestigd aan de Straatweg in Rotterdam, heeft als missie om rust en veiligheid te bieden voor familie, bezittingen en bedrijven van cliënten. Peter Kooijman staat al jaren in ons magazine als Expert aan het Woord.

Ook in de komende editie weer een column van de Rotterdamse notaris over een aantal fiscale hervormingen van de regering. Het nieuwe magazine presenteren wij op 17 oktober tijdens de Rotterdam Business Party in The Boathouse Kralingen.

Peter Kooijman schuift ook regelmatig aan bij lunches van Friends in Business op mooie locaties in de regio. Zo was hij in april nog aanwezig bij een lunch in restaurant JAQ in Hilton Rotterdam. Voor onze camera vertelde Peter dat hij zich soms ook wel een beetje rechercheur voelt.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Kooijman Autar Notarissen

Als je op zoek bent naar een testament, levenstestament, huwelijksvoorwaarden, samenlevingsovereenkomst, waarmee problemen worden voorkomen en belasting wordt bespaard, zijn wij de specialist.

Meer nieuws