Ondernemerschap

KPMG organiseert webcasts om ondernemers bij te staan tijdens coronacrisis

KPMG - Rotterdam

KPMG organiseert diverse gratis webcasts om ondernemers bij te staan tijdens de coronacrisis. Op 29 april staat de volgende webcast gepland: de impact van COVID-19 in de zorg.

In die webcast schetsen de experts van KPMG de nieuwe situatie en gaan ze in op oplossingen die in een volgende fase van belang kunnen zijn. Daarbij baseert KPMG zich niet alleen op de Nederlandse ervaringen, maar nemen zij ook de ‘lessons learned’ uit het buitenland mee. Inschrijven voor de webcast 'de impact van COVID-19 in de zorg' kan hier

Op de website van KPMG staan ook diverse andere webcasts om terug te luisteren. ‘Wij zijn er om u te helpen de blootstelling van uw organisatie aan de coronacrisis te begrijpen en om uw organisatie veerkrachtig te houden', vertelt Priscilla van Vliet, business development manager van KPMG.

KPMG helpt met vragen en dilemma's. Voor meer informatie/contact klik hier

Dit artikel wordt u aangeboden door

KPMG

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in audit, tax en advisory. KPMG Meijburg & Co is specialist in tax in Nederland. We werken voor een brede groep opdrachtgevers: grote (inter)nationale ondernemingen, middelgrote bedrijven, non-profitorganisaties en overheden.

Meer nieuws