Ondernemerschap

‘Geweldige week met relaties bij ABN Amro Open’

Ormer ICT - Schiedam

Voor Lara van der Heijden, Marketing Manager bij Ormer ICT, en veel van haar collega’s was Ahoy vorige week een tweede thuis. Rondom de vijftigste editie van het ABN Amro Open-tennistoernooi organiseerde het Schiedamse IT-bedrijf de hele week evenementen voor potentiële klanten en ontving ook bestaande relaties in de eigen loge.

Het ABN Amro Open staat niet alleen garant voor toptennis, maar is ook al jarenlang een belangrijk netwerkevenement. Ook voor Ormer ICT. ‘Wij hadden de hele week een loge ter hoogte van de baseline,’ vertelt Marketing Manager Lara van der Heijden. ‘We hebben daar relaties ontvangen om samen naar tennis te kijken en een drankje te doen in het vipdorp. Het was echt een heel leuke en gezellige week, waarin we veel mensen hebben mogen ontmoeten.’

Exclusieve bijeenkomsten
Naast bestaande relaties ontving Ormer ICT ook veel potentiële klanten. Voor die doelgroep werden de hele week exclusieve bijeenkomsten georganiseerd. De week werd afgetrapt met een bijeenkomst voor IT-managers in de Boardroom van Rotterdam Ahoy Convention Centre. Remco Mouthaan, IT-manager bij Ahoy, sprak daar over zijn werk. Daarnaast kregen de aanwezigen een exclusieve voorbeschouwing van toernooidirecteur en oud-Wimbledonkampioen Richard Krajicek.

Tekst gaat verder onder fotogalerij.

Op dinsdag was er een CFO-bijeenkomst met Kitty van Dongen (CFO Ahoy) en Esther Vergeer, voormalig Olympisch kampioen rolstoeltennis en toernooidirecteur van het rolstoeltennis. Een dag later schoven DGA’s aan voor een sessie met Ahoy-directeur Jolanda Jansen en Jeroen Bakker, CISO van Ormer ICT. Tijdens deze middag stond een veilig ingerichte IT-omgeving centraal. Op donderdag was er een lunch met CFO’s.

Backstage rondleidingen
Lara: ‘Naast de presentaties en exclusieve voorbeschouwingen hebben we elke dag een backstage rondleiding gekregen. Het was natuurlijk extra bijzonder dat Jolanda Jansen, Kitty van Dongen, Remco Mouthaan, Richard Krajicek en Esther Vergeer tijd voor ons hadden gemaakt en mooie verhalen met ons deelden. Kortom: een prachtig event!’

Lees ook: Ormer ICT bestaat precies 30 jaar: ‘We zijn nu écht volwassen’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws