Ondernemerschap

‘Ons nieuwe logo is meer van deze tijd’

Ormer ICT - Schiedam

Ormer ICT vierde afgelopen woensdag het 30-jarig bestaan met een groot feest in The Boathouse Kralingen. Op die feestelijke avond werd tijdens een spectaculaire vuurwerkshow ook het nieuwe logo gepresenteerd.

‘We vonden het na dertig jaar wel tijd om het logo eens aan te pakken,’ zegt Marketing Manager Lara van der Heijden. ‘Dit logo is meer van deze tijd en geeft ook beter weer waar we voor staan. Het feest en de presentatie waren een onwijs groot succes. Het was een prachtige avond met het personeel en onze zakelijke relaties.’

Het nieuwe logo van Ormer ICT was geplaatst op een steiger in de Kralingse Plas. Vanaf The Boathouse hadden de gasten van het IT-bedrijf een prachtig zicht op het verlichte logo en de bijbehorende vuurwerkshow.

Lees ook het interview met oprichter Jan Willem Jongebreur: ‘Na 30 jaar écht volwassen’

Foto: Jan Kok – Boomerang Fotografie

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws