Ondernemerschap

Lara van der Heijden (Ormer ICT): ‘Wij brachten ICT’ers in de zorg iets meer op de voorgrond’

Ormer ICT - Schiedam

Lara van der Heijden van Ormer ICT kijkt nog met veel plezier terug op een actie van het Schiedamse bedrijf om ICT’ers in de zorg in het zonnetje te zetten. ‘Dat werd enorm gewaardeerd’, zegt zij.

Ormer ICT ging in de eerste maanden van de coronacrisis bij veel ziekenhuizen langs om chocolade te brengen. 'Heel veel aandacht gaat natuurlijk terecht uit naar het verzorgend personeel, maar wij wilden als ICT-partij ook aandacht besteden aan ICT'ers in de zorg. Zij zorgen er ook voor dat er extra IC-capaciteit wordt gerealiseerd in ziekenhuizen.'

Lees ook: Ormer ICT bedankt ICT’ers in de zorg

'Door het hele land zijn wij langs ziekenhuizen geweest om de ICT'ers een hart onder de riem te steken. Daar hebben we heel veel reacties op gekregen. ICT'ers zijn altijd heel erg op de achtergrond, hiermee brachten wij ze iets meer op de voorgrond', aldus Van der Heijden, die enkele weken geleden aanwezig was bij een lunch van Friends in Business.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws