Ondernemerschap

Leonard de Lange en Romy van Pelt (FlexxGroup) in Studio Friends in Business

FlexxGroup B.V. - Rotterdam

In een nieuwe uitzending van Studio Friends in Business praat presentator Frank Vijg met Leonard de Lange en Romy van Pelt van FlexxGroup. Dit Rotterdamse bedrijf is met geruime ervaring in de uitzendwereld specialist in flexibele arbeid.

FlexxGroup heeft vanwege de coronacrisis een moeilijk jaar achter de rug, maar De Lange en Van Pelt (zus van algemeen directeur Roland van Pelt) zijn strijdbaar. 

Kijk hieronder naar de hele uitzending met De Lange en Van Pelt: 

Dit artikel wordt u aangeboden door

FlexxGroup B.V.

De FlexxGroup is met geruime ervaring in de uitzendwereld specialist in flexibele arbeid. Wij zijn een brede HR-dienst-verlener die zich richt op uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling. De FlexxGroup is actief in diverse markten en segmenten. Wij hebben als uitgangspunt: het leveren van zeer hoge kwaliteit, goede service en flexibiliteit. Met onze ondernemingen kunnen wij al uw mobiliteitsvraagstukken, behoeftes aan flexibel personeel en uw vraag naar verkeersregelaars vervullen. Flexx werkt met al haar relaties en partners op een enthousiaste en gedreven manier samen. Zo bouwen wij aan een jarenlange en succesvolle relatie met onze opdrachtgevers.

Meer nieuws