Ondernemerschap

Leonard de Lange (FlexxGroup): ‘Blije kids, mooie cars, en ronkende motoren’

FlexxGroup B.V. - Rotterdam

Motorliefhebber Leonard de Lange van FlexxGroup stapte onlangs zelf weer even op de motor. Samen met drie ervaren motorverkeersregelaars uit eigen stal, begeleidde hij het jaarlijkse Kids & Cars evenement. Zo´n 65 kinderen mochten met een exclusieve (sport)auto op pad.

Het initiatief van Tafelronde 140 Alblasserwaard heeft met de inzet van sponsoren en de chauffeurs heel veel kinderhartjes sneller laten kloppen. ‘Super toch’, vertelt Leonard enthousiast. ‘Via Michael Hartman van Maat Transport, trouwens ook lid van Friends in Business, kreeg ik het verzoek om het evenement in goede banen te leiden met gemotoriseerde verkeersregelaars. Kinderen blij maken, daar werken we als FlexxGroup natuurlijk graag aan mee. Zo’n dag is een feestje. We hebben bij FlexxGroup ook de mensen daarvoor in huis. Verkeersregelaars op motoren zetten we geregeld in bij grote evenementen.’

Lees ook: ‘Gepokt en gemazeld, nu doorpakken’

´Zelf heb ik altijd motorgereden, maar sinds kort heb ik mijn motor verkocht. Met een jong gezin heb ik nu even te weinig tijd voor. Het was weer even leuk het vrije gevoel te ervaren, zeker op zo’n mooie zonnige dag. En om geheel legaal, zelfs onder het oog van de politiebegeleiding, de kolonne auto’s in te halen met een snelheid die toch wel aanzienlijk boven de 100 km per uur lag’, lacht Leonard.

Tijdens het evenement zijn er ook nog twee cheques uitgereikt. De voedselbanken van Alblasserdam, Molenwaard, Sliedrecht en Papendrecht ontvingen een bedrag van maar liefst 18.000 euro en Stichting Ambulancewens mocht een cheque ter waarde van 2.000 euro mee naar huis nemen.

Dit artikel wordt u aangeboden door

FlexxGroup B.V.

De FlexxGroup is met geruime ervaring in de uitzendwereld specialist in flexibele arbeid. Wij zijn een brede HR-dienst-verlener die zich richt op uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling. De FlexxGroup is actief in diverse markten en segmenten. Wij hebben als uitgangspunt: het leveren van zeer hoge kwaliteit, goede service en flexibiliteit. Met onze ondernemingen kunnen wij al uw mobiliteitsvraagstukken, behoeftes aan flexibel personeel en uw vraag naar verkeersregelaars vervullen. Flexx werkt met al haar relaties en partners op een enthousiaste en gedreven manier samen. Zo bouwen wij aan een jarenlange en succesvolle relatie met onze opdrachtgevers.

Meer nieuws