Ondernemerschap

Leonard de Lange (FlexxGroup): ‘Inspiratie gehaald uit het boek Never Waste A Good Crisis’

FlexxGroup B.V. - Rotterdam

Ook voor FlexxGroup zijn het onzekere tijden. Het bedrijf van Leonard de Lange en Roland van Pelt heeft een reorganisatie achter de rug, maar de oprichters blijven positief.

Deze maand staan De Lange en Van Pelt in het nieuwe magazine van Friends in Business. Laatstgenoemde vertelt in dat verhaal eerlijk dat hij een keer op het balkon zat en dat de tranen rijkelijk vloeiden. 'Ik dacht: het gaat me toch niet gebeuren dat waar ik vijf jaar met mijn maatje voor heb gevochten zomaar instort…', vertelt Van Pelt in het komende nummer. 

'Het mooie van een compagnonschap is dat je elkaar op kunt peppen', aldus De Lange, die enkele weken geleden aanwezig was bij een lunch van Friends in Business. 'Ik ben positief van aard. Toen de coronacrisis uitbrak heb ik Never Waste A Good Crisis gelezen. Dat boek heb ik in één dag uitgelezen. Ik haalde er inspiratie uit en heb toen ook tegen Roland gezegd dat het allemaal goed komt.'

Dit artikel wordt u aangeboden door

FlexxGroup B.V.

De FlexxGroup is met geruime ervaring in de uitzendwereld specialist in flexibele arbeid. Wij zijn een brede HR-dienst-verlener die zich richt op uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling. De FlexxGroup is actief in diverse markten en segmenten. Wij hebben als uitgangspunt: het leveren van zeer hoge kwaliteit, goede service en flexibiliteit. Met onze ondernemingen kunnen wij al uw mobiliteitsvraagstukken, behoeftes aan flexibel personeel en uw vraag naar verkeersregelaars vervullen. Flexx werkt met al haar relaties en partners op een enthousiaste en gedreven manier samen. Zo bouwen wij aan een jarenlange en succesvolle relatie met onze opdrachtgevers.

Meer nieuws