Ondernemerschap

Leonard de Lange (FlexxGroup): ‘Mooie ontwikkelingen waarmee wij het verschil in de markt gaan maken’

FlexxGroup B.V. - Rotterdam

Wij verwachten dat 2022 zakelijk een mooi jaar gaat worden’, zegt Leonard de Lange, commercieel directeur van FlexxGroup. Het Rotterdamse bedrijf, gevestigd pal naast Rotterdam The Hague Airport, gaat binnenkort live met een nieuwe corporate identity en bedrijfsstructuur.

‘We zijn druk bezig met een nieuwe website en onze marketingstrategie. Met nieuwe teksten en foto’s, om nog duidelijker te maken wat wij doen en waar wij voor staan. Het zijn allemaal mooie ontwikkelingen waarmee wij het verschil in de markt gaan maken’, glundert De Lange, die ook weer een aantal nieuwe collega’s heeft verwelkomd. 

De Lange richtte FlexxGroup in 2015 samen met Roland van Pelt op. ‘Zeker in de beginperiode was het moeilijk om een balans te vinden tussen werk en privé. Die balans was eigenlijk aardig zoek’, lacht hij. ‘Maar inmiddels hebben wij een prachtig team om ons heen gebouwd, met ieder een eigen takenpakket en verantwoordelijkheden. Het is ontzettend belangrijk om ook tijd voor jezelf te nemen, tijd voor het gezin.’

FlexxGroup heeft de verbintenis met Friends in Business weer verlengd. ‘Wij zijn er al sinds onze start bij. Wij vinden het leuk om onderdeel uit te maken van deze club. We sluiten gemakkelijker nieuwe samenwerkingen, het lidmaatschap vergroot onze naamsbekendheid.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

FlexxGroup B.V.

De FlexxGroup is met geruime ervaring in de uitzendwereld specialist in flexibele arbeid. Wij zijn een brede HR-dienst-verlener die zich richt op uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling. De FlexxGroup is actief in diverse markten en segmenten. Wij hebben als uitgangspunt: het leveren van zeer hoge kwaliteit, goede service en flexibiliteit. Met onze ondernemingen kunnen wij al uw mobiliteitsvraagstukken, behoeftes aan flexibel personeel en uw vraag naar verkeersregelaars vervullen. Flexx werkt met al haar relaties en partners op een enthousiaste en gedreven manier samen. Zo bouwen wij aan een jarenlange en succesvolle relatie met onze opdrachtgevers.

Meer nieuws