Ondernemerschap

Leonard de Lange (FlexxGroup): ‘Onze verkeersregelaars blijven in de eredivisie’ 

FlexxGroup B.V. - Rotterdam

Net als de voetballers kunnen de verkeersregelaars van Flexxgroup trots zijn op het afgelopen seizoen bij Sparta. Tijdens wedstrijden en evenementen leidden zij het verkeer en in- en uitstroom naar volle tevredenheid in goede banen. ‘Sparta Stadion heeft het contract met Flexxgroep met een seizoen verlengd’, meldt commercieel directeur Leonard de Lange enthousiast.

‘Ze kreeg veel positieve feedback van hun opdrachtgevers voor onze professionele en gastvrije optreden.’ Dat gevoel is wederzijds. Het hechte clubje verkeersregelaars komt graag over de vloer bij het Kasteel. ‘Het is toch een soort ‘old lords club’, er heerst altijd een heel vriendelijke sfeer. De uitstekende voetbalprestaties dragen natuurlijk ook bij aan de positieve vibe in en rond het stadion,’ aldus Leonard. 

Echte Spartaan

Godert Meertens, projectleider events bij Flexxgroup, stond vorige jaar aan de basis van het contact met Sparta. Godert: ‘Door mijn verleden in beveiliging en stewarding bij Feyenoord en ADO Den Haag, ken ik de voetballerij als mijn broekzak. Sparta deed de stewarding voorheen met vrijwilligers. Een hele klus. Wij zijn natuurlijk geroutineerd als het om verkeersregeling gaat. Maar mijn motto is: je kunt wel iets roepen, maar laat het eerst zien. Dat hebben we gedaan, onze mensen hebben het fantastisch opgepakt. Ruim voor het einde van het seizoen kregen we het goede nieuws te horen dat onze verkeersregelaars volgende jaar weer eredivisie spelen. En dat maakt me best een beetje trots. Want eigenlijk ben ik van kleins af aan een echte Spartaan.’ 

Flexxgroup is koploper in de flexibele arbeidsmarkt als het om verkeersregelaars gaat. Godert: ‘We hebben nu zo’n honderd vaste mensen, en willen doorgroeien naar honderdvijftig. Want naast Sparta, zetten wij met name mensen in bij bouw- en infraprojecten. Intussen loopt ook een tender bij de Gemeente Rotterdam.’  

Dit artikel wordt u aangeboden door

FlexxGroup B.V.

De FlexxGroup is met geruime ervaring in de uitzendwereld specialist in flexibele arbeid. Wij zijn een brede HR-dienst-verlener die zich richt op uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling. De FlexxGroup is actief in diverse markten en segmenten. Wij hebben als uitgangspunt: het leveren van zeer hoge kwaliteit, goede service en flexibiliteit. Met onze ondernemingen kunnen wij al uw mobiliteitsvraagstukken, behoeftes aan flexibel personeel en uw vraag naar verkeersregelaars vervullen. Flexx werkt met al haar relaties en partners op een enthousiaste en gedreven manier samen. Zo bouwen wij aan een jarenlange en succesvolle relatie met onze opdrachtgevers.

Meer nieuws