Friends

FlexxGroup B.V.

Rotterdam

De FlexxGroup is met geruime ervaring in de uitzendwereld specialist in flexibele arbeid. Wij zijn een brede HR-dienst-verlener die zich richt op uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling. De FlexxGroup is actief in diverse markten en segmenten. Wij hebben als uitgangspunt: het leveren van zeer hoge kwaliteit, goede service en flexibiliteit. Met onze ondernemingen kunnen wij al uw mobiliteitsvraagstukken, behoeftes aan flexibel personeel en uw vraag naar verkeersregelaars vervullen. Flexx werkt met al haar relaties en partners op een enthousiaste en gedreven manier samen. Zo bouwen wij aan een jarenlange en succesvolle relatie met onze opdrachtgevers.

Friends

De FlexxGroup is met geruime ervaring in de uitzendwereld specialist in flexibele arbeid. Wij zijn een brede HR-dienst-verlener die zich richt op uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling. De FlexxGroup is actief in diverse markten en segmenten.

Wij hebben als uitgangspunt: het leveren van zeer hoge kwaliteit, goede service en flexibiliteit. Met onze ondernemingen kunnen wij al uw mobiliteitsvraagstukken, behoeftes aan flexibel personeel en uw vraag naar verkeersregelaars vervullen. Flexx werkt met al haar relaties en partners op een enthousiaste en gedreven manier samen. Zo bouwen wij aan een jarenlange en succesvolle relatie met onze opdrachtgevers.

De FlexxGroup bestaat uit de volgende ondernemingen:

  • Flexx Mobility
  • Flexx Talent Uitzendbureau
  • Flexx Facility
  • Flexx Event & Traffic Support
  • Cratos Event & Traffic Support

Flexx Mobility levert chauffeursdiensten door heel Nederland. Omdat wij werken met zorgvuldig geselecteerde, representatieve (student) chauffeurs zijn wij in staat hoogwaardige en betaalbare chauffeursdiensten te leveren.

Flexx Talent Uitzendbureau is gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie, payrolling en detachering. Met onze geruime ervaring in de uitzendwereld zijn wij in staat snel te schakelen, kwaliteit en flexibiliteit te bieden.

Cratos Business Support is gespecialiseerd in het uitbesteden van receptiediensten. Cratos werkt met teams van parttime receptionistes. Zo hebben wij dagelijks tientallen receptieteams aan het werk bij diverse opdrachtgevers. Indien u besluit uw receptie uit te besteden aan Cratos Receptiediensten garanderen wij: een vast team van opgeleide, representatieve receptionistes met 100% bezetting. Onze receptiediensten zijn beschikbaar tegen een aantrekkelijk tarief. Uitbesteding van uw receptiediensten is zo zorgeloos geregeld.

Flexx Event & Traffic Support en Cratos Event & Traffic Support leveren professionele en landelijk gecertificeerde verkeersregelaars door heel Nederland. Al onze verkeersregelaars dragen hetzelfde uniform om veiligheid, representativiteit en gezag uit te stralen. Zij kunnen op Ad-hoc basis of voor een langere periode worden ingezet.

Contactgegevens

Adres

Rotterdam Airportplein 55
3045 AP Rotterdam

Online
Contactpersoon

Roland van Pelt

Nieuws van deze friend

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?