Ondernemerschap

Leonard de Lange (FlexxGroup): ‘We gaan voor honderd procent omzetstijging in 2022’

FlexxGroup B.V. - Rotterdam

Leonard de Lange is inmiddels een vertrouwd gezicht tijdens onze businesslunches. Ook in het Zalmhuis was de commercieel directeur van de FlexxGroup weer aanwezig en natuurlijk spraken wij De Lange ook even.

Er zijn veel ontwikkelingen bij de FlexxGroup, in 2015 opgericht door De Lange en Roland van Pelt. ‘We zijn veel meer gaan schakelen op logistiek. Je ziet door corona dat iedereen massaal online aan het bestellen is. Daar springen wij op in door orderpickers te werven en logistiek medewerkers en die onder te brengen bij onze opdrachtgevers.’

De Lange heeft ambitieuze plannen voor 2022. ‘Ons doel is om honderd procent omzetstijging te realiseren. Daar hebben we de markt en de kandidaten voor nodig. We zijn druk bezig om dat op de rit te krijgen. We hebben er alle vertrouwen in dat we de doelstelling gaan halen volgend jaar’, aldus De Lange.

Dit artikel wordt u aangeboden door

FlexxGroup B.V.

De FlexxGroup is met geruime ervaring in de uitzendwereld specialist in flexibele arbeid. Wij zijn een brede HR-dienst-verlener die zich richt op uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling. De FlexxGroup is actief in diverse markten en segmenten. Wij hebben als uitgangspunt: het leveren van zeer hoge kwaliteit, goede service en flexibiliteit. Met onze ondernemingen kunnen wij al uw mobiliteitsvraagstukken, behoeftes aan flexibel personeel en uw vraag naar verkeersregelaars vervullen. Flexx werkt met al haar relaties en partners op een enthousiaste en gedreven manier samen. Zo bouwen wij aan een jarenlange en succesvolle relatie met onze opdrachtgevers.

Meer nieuws