Ondernemerschap

Leonard de Lange (FlexxGroup): ‘Wij gaan valet parking verzorgen voor Kaat Mossel’

FlexxGroup B.V. - Rotterdam

FlexxGroup gaat vanaf komende maandag de valet parking verzorgen voor Kaat Mossel, het bekende Rotterdamse restaurant aan de Admiraliteitskade. ‘Geweldig’, lacht Leonard de Lange van FlexxGroup.

Ron Hirt, eigenaar van Kaat Mossel, nam onlangs contact op met De Lange. 'Naar aanleiding van de Rotterdam Business Party in The Boathouse Kralingen, waar wij als partner van dat evenement ook de valet parking verzorgden. Ontzettend leuk natuurlijk, iedereen kent Kaat Mossel. Een typisch Rotterdams restaurant, met een geweldige sfeer en fijne mensen', aldus De Lange.

'Het doet mij deugd dat mensen waarderen wat wij doen en hoe wij dat doen. We hebben tijdens en na de Rotterdam Business Party veel leuke reacties gekregen. Daar doe je het wel voor.'

Foto: Leonard de Lange tijdens de Rotterdam Business Party met collega's

Dit artikel wordt u aangeboden door

FlexxGroup B.V.

De FlexxGroup is met geruime ervaring in de uitzendwereld specialist in flexibele arbeid. Wij zijn een brede HR-dienst-verlener die zich richt op uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling. De FlexxGroup is actief in diverse markten en segmenten. Wij hebben als uitgangspunt: het leveren van zeer hoge kwaliteit, goede service en flexibiliteit. Met onze ondernemingen kunnen wij al uw mobiliteitsvraagstukken, behoeftes aan flexibel personeel en uw vraag naar verkeersregelaars vervullen. Flexx werkt met al haar relaties en partners op een enthousiaste en gedreven manier samen. Zo bouwen wij aan een jarenlange en succesvolle relatie met onze opdrachtgevers.

Meer nieuws