Ondernemerschap

Leonard de Lange (FlexxGroup): ‘Wij staan weer klaar voor de gasten van Kaat Mossel’

FlexxGroup B.V. - Rotterdam

Flexx Mobility, onderdeel van de FlexxGroup, is weer gestart met de Valet Parking service bij Kaat Mossel. ‘Na een periode van onzekerheid, door zowel de coronacrisis als de brand in februari, is Kaat Mossel gelukkig weer open’, aldus Leonard de Lange, commercieel directeur van de FlexxGroup.

‘Twijfel niet om een kijkje te nemen in het mooie en vernieuwde restaurant van Kaat Mossel en vergeet niet om gebruik te maken van onze Valet Parking. Wij staan voor klaar voor de gasten en maken voor vertrek het stuur en de autosleutels schoon met onze iClean mini, die door het ozonwater 99,9 procent ontsmet.’

Lees ook: Ron Hirt trots op Kaat Mossel 2.0

Dit artikel wordt u aangeboden door

FlexxGroup B.V.

De FlexxGroup is met geruime ervaring in de uitzendwereld specialist in flexibele arbeid. Wij zijn een brede HR-dienst-verlener die zich richt op uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling. De FlexxGroup is actief in diverse markten en segmenten. Wij hebben als uitgangspunt: het leveren van zeer hoge kwaliteit, goede service en flexibiliteit. Met onze ondernemingen kunnen wij al uw mobiliteitsvraagstukken, behoeftes aan flexibel personeel en uw vraag naar verkeersregelaars vervullen. Flexx werkt met al haar relaties en partners op een enthousiaste en gedreven manier samen. Zo bouwen wij aan een jarenlange en succesvolle relatie met onze opdrachtgevers.

Meer nieuws