Ondernemerschap

Looije Properties: kantoorpand op frontline zichtlocatie over de Maas nu in verkoop

Ally Property - Rotterdam

Ondernemers opgelet! Altijd al een kantoorpand willen hebben met prachtig uitzicht over de Maas? Dan is dit je kans. Looije Properties heeft een prachtig object in Maassluis in de verkoop.

Het gaat om een kantoorpand aan de Govert van Wijnkade met een bruto vloeroppervlakte van 1.450 vierkante meter, op een frontline zichtlocatie aan de Maas en Nieuwe Waterweg. ‘Het is een klassiek gebouw met originele elementen. Voor een deel is het zelfs een Gemeentelijk Monument,’ vertelt Lisa Henderson, Asset Manager BOG bij Ally Property, dat verantwoordelijk is voor het commerciële beheer van het pand.

Locatie met potentie

De kantoorruimte heeft veel potentie, stelt Lisa. ‘Ondernemers kunnen het pand helemaal aanpassen naar hun eigen wensen en behoeften. Met de aanleg van de Blankenburgtunnel (A24), die de A15 en A20 met elkaar verbindt, verbetert de bereikbaarheid van Maassluis en deze specifieke locatie bovendien flink, nog dit jaar.’  

Nieuwsgierig? Alle specificaties van het pand zijn te vinden op de website van Looije Properties.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ally Property

Ally Property is een ondernemende vastgoedbeheerder in de regio Rotterdam. Wij richten ons op de verhuur en het onderhoud van de woningen, bedrijfspanden, kantoren en winkels in ons beheer. Wij zijn betrokken bij het vastgoed en haar huurders. Wij hebben een Rotterdamse hands-on mentaliteit die diep in ons DNA geworteld zit: eerlijkheid, adequaat, daadkrachtig en ruime kennis van zaken zijn eigenschappen die onze werkwijze kenmerken.

Meer nieuws