Ondernemerschap

Luxor Theater Rotterdam: grootste musicalaanbod van Nederland

25-04-18

Musicals aan de Maas is deze week in Luxor gepresenteerd. Met meer dan 120 voorstellingen en 16 musicals heeft Luxor komend seizoen het grootste musicalaanbod van Nederland.

Bijna alle hoofdrolspelers uit de producties openden het nieuwe musicalseizoen. De acteurs kwamen in twee watertaxi’a aan bij het nieuwe Luxor Theater. Eenmaal binnen vertelde musicalgoeroe Frits Sissing meer over Musicals aan de Maas en onthulde hij – samen met de acteurs en  onze directeur Marc van Kaam – een gigantische afdruk van het campagnebeeld. Daarnaast werd bekend gemaakt dat de Amateur Musical Awards de komende drie jaar in het nieuwe Luxor te zien zullen zijn.

De 16 musicals zijn heel verschillend: van grote tot intieme producties en van originele nieuwe Nederlandse titels tot internationale successen en maar liefst 5 premieres. Het gaat om de volgende musicals:

AllStars (premiere), Soof, Cats, Evita, Bridges of Madison County, Charley (premiere), Addams Family (premiere), Color Purple, Bridges of Madisson County, Op Hoop van Zegen, Expeditie Eiland, De Sprookjessprokkelaar (premiere), Marvelous, De Kleine Zeemeermin, De Smurfen (premiere), Best of Broadway en De Brief voor de Koning.

Meer nieuws