Ondernemerschap

MAAT kiest voor drie Scania meerassers

MAAT - Alblasserdam

Allround logistiek dienstverlener MAAT uit Alblasserdam heeft geïnvesteerd in drie meerassige bakwagens met zware hydraulische laad-en en loskraan. Voor het chassis is gekozen voor drie Scania’s, waarvan één G 500 10×4 en twee G 450 8×2.

Voor de kranen ging de keuze naar respectievelijk één HIAB X-HiPro 658 (via HIAB te Rotterdam) en twee Palfinger, 92 TM en 110TM (via JL. Muns te Hardinxveld) . De opbouw van de drie laadbakken is verzorgd door carrosseriebouwer Van der Schee uit Alblasserdam.

De keuze voor Scania ligt hem in het feit dat MAAT al jarenlang een prima relatie heeft met Scania Alblasserdam en het product al vele jaren binnen het transportmaterieel goed presteert; zeker als het gaat om wagens uitgerust met een hydraulische laad-en loskraan. Het opbouwen van deze voertuigen blijft een kunstwerkje apart, waarbij communicatie en technische kennis zeer belangrijk zijn.

De Scania chassis lenen zich hier ook enorm voor, zeker als men kijkt naar de stijfheid van het chassis in combinatie met de zuinige, krachtige en betrouwbare motoren. Al deze factoren dragen bij aan een goed, betrouwbaar en efficiënt partnership tussen MAAT en Scania.

Lees ook: Arjan Maat (MAAT): 'ICT-afdeling uitbreiden voor nog professionelere dienstverlening'

Foto: MAAT

Dit artikel wordt u aangeboden door

MAAT

MAAT heeft als doelstelling om voor alle opdrachtgevers de beste oplossing te zoeken op het gebied van transport en logistiek. Dit doen wij bij voorkeur via het fourth party logistics concept (4PL). Dit betekent dat MAAT al uw transportactiviteiten en logistieke processen overneemt, regisseert en voor de volledige supply chain naar de beste oplossingen zoekt.Denk hierbij aan het overnemen van de transportplanning, opslag, beheersing van interne- en externe logistieke processen en koppeling/integratie van geautomatiseerde backoffice informatiesystemen (communicatie ICT-systeem opdrachtgever en ICT-systeem MAAT).Met 4PL ontzorgt MAAT u als opdrachtgever volledig en het concept resulteert bovendien in kostenbesparing.

Meer nieuws