Ondernemerschap

MAAT lanceert MAAT E-Mobility

MAAT - Alblasserdam

MAAT lanceert MAAT E-Mobility. ‘Een bijzonder moment in de historie van MAAT’, zegt algemeen directeur Arjan Maat trots. ‘Met onze nieuwe divisie MAAT E-Mobility richten wij ons op het onderhouden, verkopen en verhuren van elektrische bedrijfsvoertuigen.’

'Steeds meer bedrijven willen hun wagenpark verduurzamen en wij geloven ook echt in elektrificatie van voertuigen. We gaan pionieren in een snelgroeiende markt. Spannend, maar vooral heel leuk!'

De showroom aan het Nieuwland Parc in Alblasserdam is inmiddels gevuld met elektrische demovoertuigen van onder andere de merken Addax en Flinc.

Waar u de elektrische voertuigen allemaal voor kunt gebruiken? Dat én nog veel meer over MAAT E-Mobility vertelt Lieke van LEFMedia in een vlog. Bekijk de video in onderstaande post van MAAT.

Dit artikel wordt u aangeboden door

MAAT

MAAT heeft als doelstelling om voor alle opdrachtgevers de beste oplossing te zoeken op het gebied van transport en logistiek. Dit doen wij bij voorkeur via het fourth party logistics concept (4PL). Dit betekent dat MAAT al uw transportactiviteiten en logistieke processen overneemt, regisseert en voor de volledige supply chain naar de beste oplossingen zoekt.Denk hierbij aan het overnemen van de transportplanning, opslag, beheersing van interne- en externe logistieke processen en koppeling/integratie van geautomatiseerde backoffice informatiesystemen (communicatie ICT-systeem opdrachtgever en ICT-systeem MAAT).Met 4PL ontzorgt MAAT u als opdrachtgever volledig en het concept resulteert bovendien in kostenbesparing.

Meer nieuws