Ondernemerschap

MAAT neemt Jecam over: ‘Sluit naadloos aan bij koers MAAT E-Mobility’

MAAT - Alblasserdam

Een mooie stap voor MAAT: de logistiek dienstverlener uit Alblasserdam heeft het bedrijf Jecam uit Hoogvliet overgenomen. Jecam is specialist op het gebied van elektrisch aangedreven transportmiddelen en heeft in de afgelopen dertig jaar een groot landelijk netwerk opgebouwd, met name in de zorgsector.

MAAT werkte al jaren intensief samen met Jecam voor diverse onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan elektrische voertuigen. Door de toevoeging van Jecam aan MAAT E-Mobility kunnen de reeds bekende opdrachtgevers nog meer full support gebruikmaken van de diensten binnen MAAT.

Arjan Maat, algemeen directeur van MAAT: ‘Deze toevoeging aan ons bedrijf sluit naadloos aan bij de koers die wij enkele jaren geleden hebben ingezet met MAAT E-Mobility. Wij zien een groot potentieel in de verdere verduurzaming binnen de regio. Het zou zonde zijn als wij deze kans aan ons voorbij zouden laten gaan. Vooral omdat steeds meer instellingen en bedrijven hun wagenpark willen of moeten verduurzamen.’

Oud-eigenaar van Jecam Marcel Driftenaar is verheugd dat Jecam nu deel uitmaakt van MAAT. ‘Ik ben ervan overtuigd dat de geboden dienstverlening voor onze bestaande relaties en nieuwe relaties in de toekomst nog verder geoptimaliseerd en geprofessionaliseerd worden. Daarbij zal ik de komende jaren werkzaam zijn bij MAAT waardoor de bekende relaties met een gerust hart naar MAAT E-Mobility kunnen bellen.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

MAAT

MAAT heeft als doelstelling om voor alle opdrachtgevers de beste oplossing te zoeken op het gebied van transport en logistiek. Dit doen wij bij voorkeur via het fourth party logistics concept (4PL). Dit betekent dat MAAT al uw transportactiviteiten en logistieke processen overneemt, regisseert en voor de volledige supply chain naar de beste oplossingen zoekt.Denk hierbij aan het overnemen van de transportplanning, opslag, beheersing van interne- en externe logistieke processen en koppeling/integratie van geautomatiseerde backoffice informatiesystemen (communicatie ICT-systeem opdrachtgever en ICT-systeem MAAT).Met 4PL ontzorgt MAAT u als opdrachtgever volledig en het concept resulteert bovendien in kostenbesparing.

Meer nieuws