Ondernemerschap

MAAT ontvangt na beroepenfeest komende week scholieren tijdens Doe Dag

MAAT - Alblasserdam

MAAT heeft deze week weer deelgenomen aan het beroepenfeest van Alblasserwaard On Stage, voor de VMBO-leerlingen van Griendencollege, Wellantcollege de Bossekamp en Calvijn CS de Hoven.

Op dit evenement kunnen middelbare scholieren kennis maken met bedrijven in verschillende sectoren om vervolgens een dag mee te lopen binnen de organisatie. 

Op dinsdag 18 februari staat het vervolg, de Doe Dag, op het programma. MAAT ontvangt op die dag vijf enthousiaste scholieren die een dagje meekijken in de werkplaats of meerijden met een chauffeur. 

Lees ook: Arjan Maat (MAAT): ‘Gevoel voor Feyenoord zit heel diep’

In oktober 2019 vierde MAAT nog haar 85-jarige bestaan. Het bedrijf van directeur Arjan Maat organiseerde een Open Dag en een jubileumbijeenkomst met liefst 500 gasten. 

Foto: MAAT

Dit artikel wordt u aangeboden door

MAAT

MAAT heeft als doelstelling om voor alle opdrachtgevers de beste oplossing te zoeken op het gebied van transport en logistiek. Dit doen wij bij voorkeur via het fourth party logistics concept (4PL). Dit betekent dat MAAT al uw transportactiviteiten en logistieke processen overneemt, regisseert en voor de volledige supply chain naar de beste oplossingen zoekt.Denk hierbij aan het overnemen van de transportplanning, opslag, beheersing van interne- en externe logistieke processen en koppeling/integratie van geautomatiseerde backoffice informatiesystemen (communicatie ICT-systeem opdrachtgever en ICT-systeem MAAT).Met 4PL ontzorgt MAAT u als opdrachtgever volledig en het concept resulteert bovendien in kostenbesparing.

Meer nieuws