Ondernemerschap

MAAT opent nieuwe locatie in Groningen: ‘Grotere dekking, minder lege kilometers’

MAAT - Alblasserdam

MAAT heeft een nieuwe vestiging. De multidisciplinaire logistiek dienstverlener uit Alblasserdam is nu ook actief vanuit Delfzijl in Groningen. Vanaf deze locatie gaan binnenkort MAAT Transport en MAAT Heftrucks van start. Delfzijl is de vijfde locatie van MAAT, dat al vier strategische locaties in Nederland bezit: Alblasserdam, Rotterdam-Botlek, Zwijndrecht en Elsloo (Limburg).

In de afgelopen periode vond een gedegen marktonderzoek plaats en zijn er voor deze locatie een aantal nieuwe medewerkers aangetrokken die MAAT in deze regio vertegenwoordigen. In een later stadium volgen ook de andere werkmaatschappijen: MAAT Logistiek & MAAT E-Mobility.

Groeipotentieel
‘Met deze uitbreiding kunnen wij onze huidige en toekomstige klantenkring nog beter voorzien van de kwalitatieve service zoals wij die al langere tijd aanbieden,’ zegt algemeen directeur Arjan Maat. ‘Door MAAT Noord te openen, vergroten wij de dekking over het gehele land en verkleinen wij het aantal lege kilometers. Daarnaast zien wij in deze regio een groot groeipotentieel binnen onder andere de industriële- en offshore-sectoren. Wij kunnen met ons 4PL-concept bijdragen aan totale logistieke ontzorging en van grote toegevoegde waarde zijn voor deze regio.’

Lees ook: Arjan Maat (MAAT): ‘Goede flow te pakken, maar we hebben oog voor de gevaren’

Dit artikel wordt u aangeboden door

MAAT

MAAT heeft als doelstelling om voor alle opdrachtgevers de beste oplossing te zoeken op het gebied van transport en logistiek. Dit doen wij bij voorkeur via het fourth party logistics concept (4PL). Dit betekent dat MAAT al uw transportactiviteiten en logistieke processen overneemt, regisseert en voor de volledige supply chain naar de beste oplossingen zoekt.Denk hierbij aan het overnemen van de transportplanning, opslag, beheersing van interne- en externe logistieke processen en koppeling/integratie van geautomatiseerde backoffice informatiesystemen (communicatie ICT-systeem opdrachtgever en ICT-systeem MAAT).Met 4PL ontzorgt MAAT u als opdrachtgever volledig en het concept resulteert bovendien in kostenbesparing.

Meer nieuws