Ondernemerschap

MAAT viert 85-jarig bestaan op grootse wijze

MAAT - Alblasserdam

MAAT heeft het 85-jarig bestaan afgelopen week op grootse wijze gevierd. Op zaterdag organiseerde het bedrijf van directeur Arjan Maat op twee locaties in Alblasserdam een Open Dag, een dag eerder vond de drukbezochte jubileumbijeenkomst plaats, met liefst vijfhonderd gasten.

Tijdens het officiële deel, dat onder leiding stond van Jan Dirk Stouten, werden Jan Boeve (directeur van Transport en Logistiek Nederland), Jaap Paans (Burgemeester van Alblasserdam), Arthur Musters (Countrymanager STILL Nederland), Ton Barten (directeur TRE) en Ludo Kummu (Senior businessmanager at Port of Rotterdam) als stakeholders geïnterviewd. Tijdens de interviews werden de directieleden Arjan Maat, Pierre Busé, Marcel Tuijtel en aandeelhouders Adri en Alexander Maat betrokken bij de gesprekken.
 
Fotografie Peter Lodder en Cees van der Wal.
 

Dit artikel wordt u aangeboden door

MAAT

MAAT heeft als doelstelling om voor alle opdrachtgevers de beste oplossing te zoeken op het gebied van transport en logistiek. Dit doen wij bij voorkeur via het fourth party logistics concept (4PL). Dit betekent dat MAAT al uw transportactiviteiten en logistieke processen overneemt, regisseert en voor de volledige supply chain naar de beste oplossingen zoekt.Denk hierbij aan het overnemen van de transportplanning, opslag, beheersing van interne- en externe logistieke processen en koppeling/integratie van geautomatiseerde backoffice informatiesystemen (communicatie ICT-systeem opdrachtgever en ICT-systeem MAAT).Met 4PL ontzorgt MAAT u als opdrachtgever volledig en het concept resulteert bovendien in kostenbesparing.

Meer nieuws